رفتن به محتوای اصلی

تنظیمات برنامهٔ Muddog

در تنظیمات بالای صفحه، زبان برنامه و گزینه‌های اتصال VPN را مدیریت کنید. پس از تغییر، برای ذخیره باید ذخیرهٔ تغییرات را بزنید.

تنظیمات Muddog 2.0.0 برای Linux

تنظیمات Muddog 2.0.0 برای Linux

تصویر از مستندات اصلی گرفته شده است؛ زبان رابط و نام منوها ممکن است متفاوت باشد.

زبان برنامه​

در زبان برنامه، زبان موردنظر را انتخاب و ذخیرهٔ تغییرات را بزنید. پس از ذخیره، در تمام برنامه اعمال می‌شود و برای اجرای بعدی نیز باقی می‌ماند.

کره‌ای، انگلیسی، آلمانی، اسپانیایی، پرتغالی، روسی، مالایی، ژاپنی، ویتنامی، تایلندی، چینی ساده‌شده و سنتی پشتیبانی می‌شوند. جزئیات خطای برگشتی از سیستم‌عامل یا سرویس اتصال و متن اصلی JSON سوابق ممکن است به زبان اصلی نمایش داده شوند.

محدودهٔ استفاده از VPN​

از میان تمام اینترنت، شامل کردن IP و محدوده، مستثنا کردن IP و محدوده، یا VPN برای هر برنامه انتخاب کنید. حالت هر برنامه در Linux و Windows پشتیبانی می‌شود و در macOS قابل انتخاب نیست. برای جزئیات ورودی، محدودهٔ استفاده از VPN را ببینید.

محدودهٔ ذخیره‌شده از اتصال VPN بعدی اعمال می‌شود. اگر متصل هستید، به صفحهٔ اتصال برگردید، قطع و دوباره وصل شوید.

تنظیمات پیشرفته​

با باز کردن تنظیمات پیشرفته می‌توانید سرور اتصال و اندازهٔ بسته را تغییر دهید یا سوابق را ببینید. در استفادهٔ عادی، سرور و MTU پیش‌فرض را نگه دارید.

موردتوضیح
سرور اتصالنشانی سروری که طرف اتصال را پیدا می‌کند. پیش‌فرض https://dog-api.mudfish.net است. این گزینه برای انتخاب کشور نیست.
اندازهٔ بسته یا MTUاندازهٔ بستهٔ VPN؛ پیش‌فرض 1350 است و مقدار 576 تا 1400 پذیرفته می‌شود.
سوابق اتصال و رلهبا مشاهدهٔ سوابق، سوابق اشتراک ذخیره‌شده روی این رایانه را ببینید.

سرور اتصال از نشانی HTTPS استفاده می‌کند. تغییر سرور یا MTU پس از ذخیره، از اتصال VPN شخصی بعدی اعمال می‌شود. تنظیمات اشتراک اینترنتی که از قبل اجرا می‌شود تغییر نمی‌کند.

بازگرداندن پیش‌فرض‌ها​

  1. تنظیمات → تنظیمات پیشرفته را باز کنید.
  2. بازگرداندن پیش‌فرض‌ها را بزنید.
  3. ذخیرهٔ تغییرات را بزنید.
  4. اگر VPN متصل بود، قطع و دوباره وصل شوید.

این دکمه فقط سرور اتصال و MTU را به پیش‌فرض برمی‌گرداند. زبان برنامه، کشور اتصال، محدودهٔ VPN و فهرست IPها و محدوده‌ها بازنشانی نمی‌شوند.

تغییرات ذخیره‌نشده​

پیش از ذخیره، پیام تغییرات ذخیره‌نشده دارید نمایش داده می‌شود. رفتن به صفحهٔ دیگر داخل برنامه، تنظیمات در حال ویرایش را حفظ می‌کند؛ اما پیش از بستن برنامه ذخیره کنید. اگر IP یا محدودهٔ نامعتبر یا MTU خارج از بازه مانع ذخیره شده، خطای ورودی نمایش‌داده‌شده را اصلاح کنید.

کشور اتصال در صفحهٔ اتصال، بلافاصله پس از انتخاب جداگانه ذخیره می‌شود.